Knowhow

Een professional die bekend is met jouwhuid- en haartype. Pure Glamour zorgt ervoor dat de bruidsstylist met het juiste specialisme naar je toe komt.

Garantie

Gegarandeerd alleen het allerbeste voor je trouwdag. Pure Glamour werkt uitsluitend met topmerken, de hoogst mogelijke kwaliteit en expertise.

Back up service

Vervanging bij onvoorziene omstandigheden. Pure Glamour zorgt voor vervanging door de grote landelijke en internationale dekking van bruidsstylisten. De vervangende bruidsstylist zal op de hoogte van jouw wensen d.m.v. de gearchiveerde foto’s van de try-out sessie en de aantekeningen.

Gratis cadeau

Een herinnering ook na je trouwdag. Pure Glamour biedt je daarom een professioneleposter met een foto van jouw keuze als gratis cadeau aan.

Everywhere anywhere

Jij wilt niet de deur uit voor je bruidskapsel en bruidsmake-up. Pure Glamour komt zowel nationaal als internationaal aan huis en/of op locatie.

Haaranalyse

Goed onderbouwd advies over je bruidskapsel. Pure Glamour analyseert daarom de haarstructuur, de lengte en de haarsoort..

Gezichtsanalyse

Een zeer professioneel aangebrachte bruidsmake-up. Pure Glamour analyseert de beenderstructuur, huidskleur en de huidsoort. Eventueel wordt er d.m.v. het shapen en highlighten gecorrigeerd.

12 tot 20

In alle rust informatie verkrijgen op het moment dat je ook daadwerkelijk thuis bent. Pure Glamour is dan ook van 17:00 uur ’s middags tot 21:00 uur ’s avonds bereikbaar.

De bruidsstylisten van Pure Glamour komen enkele weken voor je trouwdag aan huis of op locatie voor een proefsessie. De zogenoemde try-out is in het leven geroepen om jou al een beeld te geven van de bruid die je op de trouwdag zal zijn.

Op de trouwdag komt dezelfde bruidsstylist aan huis of op locatie. Zo heb je gedurende beide sessies maar met één persoon te maken.

Ook is het mogelijk om jouw gasten door de bruidsstylist te laten opmaken. Hoe meer gasten je door de bruidsstylisten van Pure Glamour laat stylen hoe aantrekkelijker de prijs zal worden.

Pure Glamour biedt jou en de persoon die jij hebt geattendeerd op onze service lipstick als gift. Zo hebben jullie er beide plezier aan. De lipstick wordt naar jullie adres verzonden het enige wat je daar voor hoeft te doen is de persoon die door jou is aangebracht jouw naam laten vermelden of je kan ook eventueel zelf met ons contact nemen. Pure Glamour denkt ook graag aan jou.

Na je boeking bij Pure Glamour ontvang je een speciale hotline nummer die alleen op de dag van je try-out sessie en op de trouwdag zelf beschikbaar is zodat je altijd contact met ons op kan nemen ook buiten onze kantooruren. Sommige vragen die jij hebt kunnen belangrijk zijn.

Wil je ook graag je handen laten verzorgen? Boek dan een speciale bruidsmanicure bij je bruidskapsel en je bruidsmake-up.

De bruidsstylist van Pure Glamour is door haar ervaring ook volledig op de hoogte van alle verschillende sluitingen op de bruidsjurken. Natuurlijk wil zij je dan ook met alle liefde helpen met het aantrekken van jouw bruidsjurk.

“Volg ons via sociale netwerken, ook na jouw trouwdag houden wij graag contact met jou, en check ook onze rubriek news op de site van Pure Glamour zo blijf je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van de modewereld”

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer