Bridalstyling

Shortworkshop, Pure Glamour denkt verder. Wat dacht je van een workshop die jou precies uitlegt hoe jij het beste uit jezelf kan halen. De workshop is ingericht om meerdere mensen van een korte cursus te voorzien. Je ontvangt van een professionele Pure Glamour stylist tips en advies, of in andere woorden de do’s-and-don’t s. Een ervaren stylist doet dit allemaal in een begrijpelijke taal. En door middel van foto’s, You Tube en handleiding, die je gratis van Pure glamour ontvangt. En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag, om hetgeen wat je geleerd hebt toe te passen.

De shortworkshop is gefocust op make- up aanbrengen voor het dagelijkse leven en voor speciale gelegenheden. En daarnaast krijg je ook haaradvies, met als thema dagelijkse verzorging, en voor speciale gelegenheden cursus haar opsteken.

Er worden allerlei technieken doorgenomen en uitgelegd, die belangrijk zijn voor elke vrouw die in het dagelijkse leven representatief eruit wilt zien. Eveneens zullen er aangepaste tips and tricks worden aangeleerd, die geschikt zijn voor jouw specifieke situatie, waarbij er ook rekening wordt gehouden met jouw huidtype en haarsoort. En uiteindelijk leer je ook met een face chart te werken. Uit ervaring sprekend, kunnen wij van Pure Glamour vertellen dat de shortworkshop naast een leerzame kant, ook speciaal zo is ontworpen met het gedachtegoed dat het ook leuk moet zijn.
Dit alles vindt plaats op locatie naar keuze. Je kunt denken thuis, op kantoor, of een zaal. We sturen de desbetreffende stylist naar jou op locatie. De nodige informatie wordt uitgedeeld op de dag zelf. Daarnaast heeft Pure Glamour een speciaal ontworpen pakket, met make-up, make-up samples en make-up borstels, die je kunt aanschaffen. Bij interesse naar onze shortworkshop, neem contact op met Pure Glamour of vul het bel mij formulier in met de vragen die je hebt.

“Het informatie Pakket met leerzame tips and tricks krijg je van Pure Glamour Gratis”

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer