Bridalstyling

Nails zijn de ultieme finishing touch.
Je handen zullen voortdurend in de belangstelling staan en moeten natuurlijk die geweldige ring dragen. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat je nagels er perfect uitzien.

Het meest opvallende is natuurlijk de glinstering die jouw ring teweeg brengt. De bruidsstylisten van Pure Glamour weten precies hoe zij die shine naar de rest van je hand door kunnen trekken om daarmee het totaalplaatje naar een hoger level te verheffen.

Nadat de bruidsstylist tijdens de try-out de lengte en gezondheid van je nagels heeft bepaald, zal zij in overleg met jou de stijl van de bruidsnagels bepalen.

Manicure

Deze behandeling voorziet in de echte basisbehoeften van de nagel. De nagels worden gepolijst en gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en als finishing touch wordt er een mooie glanslak gebruikt die je nagels net die speciale glans geven.

French Manicure

Deze behandeling bestaat uit de volledige manicure behandeling met als extra een stralend witte nagelrand en zowel een base als topglanscoat voor een extra Elegant effect.

Nailstyling

Deze vorm van nailstyling is erg geschikt voor bruiden die mooie, maar vooral ook maar tijdelijk, lange nagels willen hebben. Kan jij vanwege je werk bijvoorbeeld geen lange nagels hebben maar wil je die wel graag op je bruiloft? Kies dan voor deze vorm van nailstyling. De nagels worden op de trouwdag aangebracht en blijven ongeveer een week zitten. Fijn aan deze vorm van nagelverlenging is dat het in tegenstelling tot gel / acryl nagels niet schadelijk is voor je eigen nagels.

Op bovengenoemde stijlen zijn vele kleurvariaties mogelijk. Tijdens de try-out zal de bruidsstylist je zo goed mogelijk adviseren. Naast jou kan zij ook de gasten van mooie nagels voorzien.

‘’Zoals je kunt zien Pure Glamour heeft alles wat een bruid nodig heeft”

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer