Bridalstyling

Gueststyling, een bruiloft is pas compleet wanneer het totaalplaatje er perfect uitziet. Jij bent de hoofdster van de show, maar de mensen om jou heen spelen ook een belangrijke rol. Daarom verdienen zij het, om op zo een belangrijke dag, op hun best eruit te zien.

De mensen en de aanvulling van jouw dag zullen er allemaal representatief ogen. Dit kun je allemaal terugzien op foto’s, films, social networks. Pure Glamour is dus ook gespecialiseerd in het opmaken en de haarstyling van jouw gasten.

Je kunt hierbij denken aan kleine kinderen, ringdragers of je moeder, die extra goed wordt opgemaakt voor jouw bijzondere dag. Getuigen, vriendinnen of iemand anders die jij lief hebt. Je gasten mogen zelf contact opnemen met Pure Glamour, zodat we hun specifieke wensen kunnen doornemen en kunnen adviseren over wat de mogelijkheden zijn.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat jij Pure Glamour hierover belt. Wij helpen je graag je plaatje compleet maken. Pure Glamour heeft alles in huis, wat jij nodig hebt.

“Hoe meer gasten er boeken hoe aantrekkelijk de prijs wordt”

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer