Bruidskapsels

Bruidskapsels, hier draait het allemaal om. Het is de link tot de meest succesvolle dag van je leven. In een wereld waar de bruidsstylisten van
Pure Glamour het vak tot perfectionisme hebben verheven, zorgen zij er voor dat jouw bruidskapsel een echte eyecatcher zal worden.

Lees meer

Bruidsmake-up

Accentueert en egaliseert. Het moet vooral jouw sterke punten benadrukken. De bruidsstylisten van PURE GLAMOUR passen verschillende technieken toe, zoals het shapen en highlighten, om jou te laten stralen als nooit eerder.

Lees meer

Nails

De ultieme finishing touch. Je handen zullen voortdurend in de belangstelling staan en moeten natuurlijk die geweldige ring dragen. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat je nagels er perfect uitzien.

Lees meer

Gastenstyling

Een bruiloft is pas compleet wanneer het totaal plaatje er perfect uitziet. Jij bent de hoofdster van de show, maar de mensen om jou heen spelen ook een belangijke rol.

Lees meer

Vip Styling

Pure Glamour komt op elke plek, waar jij maar wilt. In het leven zijn er soms gelegenheden waar jij centraal staat en een belangrijk persoon of onderdeel bent van een gebeurtenis.

Lees meer

Accessoires

Zijn de luxery goods die je look compleet maken. Je geweldige bruidskapsel komt hiermee nog beter tot haar recht. Naast de sieraden die je als bruid al draagt is dit een fantastische afwerking van het geheel.

Lees meer

Workshops

Pure Glamour denkt verder. Wat dacht je van een workshop die jou precies uitlegt hoe jij het beste uit jezelf kan halen

Lees meer